Hirdetés

Alkalmazásboltot kapott a Raspberry Pi



|

A Pi Store egyelőre meglehetősen kicsi, de így is figyelemreméltó az indulása.

Hirdetés

Talán nem a Pi Store a legkreatívabb név a Raspberry Pi minigép alkalmazásboltjának, ugyanakkor illik abba világba, amelyet az Apple App Store, a Google Play és az AMD AppZone uralnak. A Pi Store egyelőre meglehetősen kicsi, mindössze 25 alkalmazást kínál letöltésre a felhasználóknak; azonban így is figyelemreméltó, hogy elindulhatott egy ilyen szolgáltatás.

Eredetileg a Raspberry Pi egy apró eszköz lett volna iskolák számára, a célja pedig az volt, hogy a diákoknak lehetőséget biztosítson a programozás tanulásához. A média azonban felkapta az apróságot, és a képességét, hogy bármilyen TV-t okostelevízióvá változtat.

A Raspberry Pi iránti kereslet óriási mértékben túllépte az elképzeléseket. Az alkalmazásbolt a store.raspberrypi.com oldalon található meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.