Hirdetés

Almás okosóráról levelezik a Microsoft



|

Új appokat dobott ki az Apple Watch-ra és az Android Wearre a Microsoft.

Hirdetés

A Microsoft számos kiváló appot tett közzé viselhető eszközökre. Furcsa módon azonban nem a saját Band kütyüjét célozta meg ezekkel, hanem a gyakran emlegetett stratégiát választva az Apple Watch-on és az Android Wear platformon terjeszkedik. 

Hirdetés

Az Apple Watch-ra az Outlook levelezőt tették elérhetővé a redmondiak. Az appban teljes e-maileket lehet olvasni, és szükség szerint válaszolni is azokra.

Emellett befutott a viselhető kütyüre a Wunderlist feladatkezelő, és hamarosan érkezik a Yammer közösségi hálózat is. 

 

 

Az Android Wear platform eközben frissített OneNote és OneDrive appokkal gazdagodott. A felhős tárhely fotóit háttérképként is lehet használni, a jegyzetek közül pedig a legutóbbi is meg tud jelenni.

Szintén újdonság a Translator app, amely mindkét platformon elérhető lett. Elég az órához beszélni, az pedig 50 nyelvre tud azonnal fordítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.