Hirdetés

Amazon Kindle alkalmazás: új lehetőség



|

Az Amazon Kindle mobilalkalmazásában egy ujjal lehet váltani a normál szöveg és a hangoskönyv funkció közöttt.

Hirdetés

Az Amazon Kindle talán a legelterjedtebb könyvolvasó világon, melynek boltjában az ingyenes könyvektől egészen a jogi szakszótárakig minden kapható, csak keresni kell.

Hirdetés

Most az Amazon egy újabb lehetőséget kínál a Kindle Android és iOS rendszerekre készített alkalmazásában. Ezentúl egyszerűen (egy ujjmozdulattal) lehet majd váltani a könyvek normál könyvolvasás és hangoskönyv funkciója között. Ez persze nem minden Amazon könyvnél használható, jelenleg körülbelül 45,000 könyv van a kínálatban, amelynél az Amazon Whispersync for Voice működik. A vásárolandó könyvnél ilyen esetben van egy külön menüpont, amelyet kiválasztva egy-két dollárért meg lehet vásárolni a professzionális hangalapú narratívát is. Az hangoskönyv például kiváló lehetőség egy edzőteremben, ahol az ember ugye olvasni nem tud, de a mobilja nála van, és hallgathat egy jó és izgalmas könyvet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.