Hirdetés

Amit El Kellett Volna Mondanod



|

Hányszor kívántad, hogy bárcsak elmondtad volna, amit végül magadban tartottál?

Hirdetés

Ha egynél többször, akkor ezt az oldalt neked találták ki. Dolgok, Amelyeket El Kellett Volna Mondanunk. A név magárt beszél. Kifejezhetsz rajta keresztül szeretetet, gyűlöletet, félelmet vagy szomorúságot, levelet írhatsz embereknek, akikkel szerettél volna beszélni, de valami miatt sosem tetted. Ha végignézed az oldalt, találsz szerelmi vallomást épp úgy, mint egy kisfiú búcsúját eltemetett kisállatához.




Némelyik írást ugyancsak nehezünkre eshet elolvasni, annyira szívszorítóak, vagy legalábbis nagyon személyesek, de mindenesetre elgondolkodtathatnak bennünket arról, hogy vajon megéri-e magunkban tartani, és nem elmondani egy szerettünknek, hogyan is érzünk iránta.


Benned van bármi kimondatlan?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.