Hirdetés

Andrasta néven folytatja a Cyanogen



|

Miután a LineageOS különvált, a Cyanogen Inc is nevet vált: Andrasta lesz a jövőben.

Hirdetés

Nem volt olyan régen, hogy a nyílt forráskódú, Android-alapú CyanogenMod új életet kezdett LineageOS-ként. Miután kivált a csapat a Cyanogen Inc kötelékéből, a vállalat is nevet vált. 

Hirdetés

Az Android Police jelentése alapján a jövőben a Cyanogen Andrasta néven folytatja. Van már hivatalos weboldal, állásajánlatok a LinkedInen, illetve egy mostanra törölt tweet, amiben az ügyvezető a logót mutatja a cég irodájában. 

Az androidos rendszer fejlesztése helyett szoftverekben utazik az Andrasta, és szeretné ezeket a gyártók számára licencelni. 

Az új tervek és az elmúlt hónapok nagyon rossz hírneve után érthető, hogy végleg elfelejtenék a Cyanogen nevet. 

Sajnos azonban a jogi és a márkával kapcsolatos botrányokat így sem ússzák meg. Az Andrasta weboldal ugyan a vállalaté lett, de gyakorlatilag minden más csatornán egy ugyanilyen néven működő, cosplayjel és sminkkel foglalkozó művésszel kell megküzdjön

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.