Hirdetés

Android 2.2 a HTC Heróra és Magic-re is



|

Elérhető a CyanogenMOD 6.0-ás változatának első stabil kiadása.

Hirdetés

Legutóbb körülbelül egy évvel ezelőtt számoltunk be a CyanogenModról, amely egy erősen módosított Android, különféle készülékekre. Múlt szeptemberben a mögötte álló közösségnek akadt egy kis nézeteltérése a Google-lel, ugyanis a keresőcég kifogásolta, hogy a ROM-okba olyan zárt forráskódú komponensek is kerültek, mint például a Voice, a Maps, és a GTalk.

 

 


A készítők akkor úgy döntöttek, hogy eltávolítják ezeket a szoftvereket, és folytatják a munkát - még szerencse, különben most nem lenne elérhető a Google Android 2.2 például a Heróra, és a Magic-re sem. Szombaton ugyanis véglegessé vált a CyanogenMOD 6.0-ás verziója, amely segítségével sok hazai HTC-tulaj új funkciókkal ruházhatja fel régebbi készülékét.


A letöltési linkek, és a telepítési utasítások a mod hivatalos fórumában lettek közzétéve, azonban a szoftver installálásával elveszik a készülékre vonatkozó garancia. Szintén nem érdemes nekiállni a barkácsolásnak, ha bármelyik utasítás értelmezésével gond akad, de legalább a vonatkozó kérdés(eke)t helyben is fel lehet tenni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.