Hirdetés

Android 6.0-ra frissült a Remix OS for PC



|

A hardvertámogatás és az ablakkezelés terén történtek előrelépések.

Hirdetés

Kedden elérhetővé vált az ingyenesen használható Remix OS 3.0 for PC. Az operációs rendszer legnagyobb újdonsága, hogy Android 5.1 helyett már az Android 6.0-ra épül, részben ennek köszönhetően a korábbinál jóval több AMD és NVIDIA grafikus kártyát támogat. A különleges Android-diszribúció Intel és AMD processzoros számítógépek széles körével kompatibilis, azonban a támogatott hardverekről sajnos továbbra sincs túlságosan részletes lista. Az érdeklődőknek jó eséllyel tapasztalati úton kell kideríteniük, hogy működik-e a számítógépükön.


Hirdetés


A Remix OS 3.0 for PC további fontos újdonsága a hatékonyabb ablakkezelés. Egy újonnan bemutatkozott gomb segítségével az ablakok optimálisnak ítélt szélességűre és magasságúra méretezhetőek, ezen felül pedig az ablakok bármelyik széle megfogható a manuális átméretezéshez. A videót lejátszó programok alapértelmezetten már teljes képernyőn nyílnak meg.



Az Remix OS 2 felhasználói egyelőre nem tudnak közvetlenül felfrissíteni az új változatra, tiszta telepítést kell végrehajtaniuk. Az Android-disztribúció telepítőkészlete innen tölthető le.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.