Hirdetés

Android Nougat: augusztus 22.



|

Minden jel arra utal, hogy hétfőn jelenik meg a Google új operációs rendszerének a végleges verziója.

Hirdetés

Az eddigi visszajelzésekből úgy tűnt, hogy valamikor augusztus közepén érkezhet meg a következő Android végleges kiadása. A jelek szerint valóban így lesz, több forrás is arra utal, hogy augusztus 22-én, hétfőn jelenik meg a Nougat. 

Hirdetés

A kanadai Telus a szoftverfrissítések ütemezése kapcsán augusztus 22-t listázott az Android N és a Nexus 6P, Nexus 5X okostelefonok mellé. Ez ugyanaz a cég egyébként, amely pontosan jósolta meg a Marshmallow érkezését tavaly. 

Az LG eközben Android 7.0-előzetes programot indít az LG G5-tulajdonosok számára Dél-Koreában - ez szintén augusztus 22-én kezdődik

Mindezek fényében nyilvánvalónak tűnik, hogy a Nexus készülékek már hétfőn frissülnek. Aznap kezdhetnek el dolgozni a gyártók is a saját modelljeik frissítésein. 

Az osztott képernyős nézet mellett újdonságot jelentenek a gyorsabb rendszerfrissítések, a jobb multitasking és gyorsbeállítások, illetve egyszerre el lehet tüntetni az összes legutóbb megnyitott alkalmazást. 

Készül az új Nexus launcher is, illetve Nexushoz kötődő funkciók - azonban a legtöbben úgy tudják, hogy ezekkel a Google inkább megvárja az idei új okostelefonjait. Azokat az HTC gyártja, és talán szeptemberben érkezhetnek meg, már az LG V20 után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.