Hirdetés

Android-x86 4.4: Futtasd PC-n!



|

A nem hivatalos Android-x86 segítségével bármilyen PC-n használhatjuk az Android-ot.

Hirdetés

Az Android manapság a legnépszerűbb operációs rendszer az okostelefonokat és táblagépeket használók között. Mi a helyzet azonban, ha noteszgép- vagy PC tulajdonosként szeretnénk futtatni a Google művét? A megoldást egy nem hivatalos projekt, az Android-x86 jelenti. Az Android Open Source Project módosított verziója AMD és Intel chipeken is fut, és immáron elérhető a legújabb, 4.4 KitKat kiadás is.

 

Hirdetés

 

Az Android-x86 4.4 telepítése gyakorlatilag megegyezik azzal, mintha egy Ubuntu- vagy egyéb Linux disztribúciót installálnánk. Az új kiadás már támogatja a HD- és Full HD videolejátszást az ffmpeg és stagefright pluginoknak köszönhetően, továbbá az OpenGL ES hardveres gyorsítást Intel és AMD Radeon grafikus rendszereken. A KitKat stílusú launcherrel is felvértezett operációs rendszer 4.4-es első stabil PC-s verzióját a projekt hivatalos letöltő oldalán találhatjátok meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.