Hirdetés

Androidon bétázik a Winamp



|

A népszerű médialejátszó már elérhető a hivatalos programboltból.

Hirdetés

Meglehetősen nagy dobással állt elő a Winamp mögött álló Nullsoft: a főként zenelejátszóként használt Windows-os alkalmazásból elkészült az első mobilos verzió, amely elvileg az összes legalább Android 2.1-et futtató okotelefonnal kompatibilis.

 

Winamp for Android
Winamp for Android

 


Az Android Marketről már letölthető program a kedvenc MP3-mak megszólaltatásán kívül összeköthető még a last.fm alkalmazással, továbbá egy widget segítségével a kezdőképernyőről is üzemeltethető. Remek tulajdonsága, hogy USB és Wi-Fi segítségével is szinkronizálható az asztali testvérével, de a művelethez utóbbiból az 5.59-es béta változata szükséges.


Ugyan a hivatalos bejelentésben nem írják, és a csatolt képernyőképen sem látszik, de elvileg van benne hangszínszabályzó is. A Winamp kapcsolódó fórumtopikját böngészve egyértelmű, hogy még elég sok hibát kell kijavítaniuk a végleges változatig, de legalább belátható időn belül végre a Google operációs rendszerére is lesz egy remek zenelejátszó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.