Hirdetés

Androidra és iOS-re költöznek a PlayStation-játékok



|

A Sony legalább öt PlayStation-játékot ad ki Androidra és iOS-re 2018. márciusáig.

Hirdetés

A The Wall Street Journal jelentése szerint a Sony PlayStation divíziója hivatalosan is megerősítette, hogy több PlayStation-játékot is kiad majd Android és iOS rendszerekre 2018. márciusáig. 

Hirdetés

A ForwardWorks egyenesen öt vagy hat címet szeretne közzétenni a két népszerű mobil operációs rendszeren, de sajnos konkrétumok nem derültek ki, ahogyan azt sem tudni, hogy mikorra várhatjuk az első ilyen játékot. 

A mobilos játékok Japánban már jóval nagyobb árbevételt hoznak a cégeknek, mint a konzolos variációk. A változások miatt logikus, hogy a Sony is megpróbál betörni a mobilos játékok világába. 

Az új játékok elsőként csak Japánban lesznek elérhetőek, később Ázsiában. Azt nem tudni, hogy Európában és Amerikában mikor jelenhetnek meg, de a Sony valószínűleg nem szeretne lemaradni ezekről a piacokról sem - Amerikában a mobilos játékokból most először több pénz folyt be idén, mint a PC-s és konzolok címekből. 

A Sony új elkötelezettsége azért is mélyül majd valószínűleg, mert immáron a Nintendo is eldöntötte, hogy kiad játékokat iOS-re és Androidra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.