Hirdetés

Androidra is tölthető a Microsoft Selfie



|

Megérkezett a Microsoft szelfis appjának az androidos és a webes kiadása.

Hirdetés

A Microsoft Selfie appja még tavaly decemberben jelent meg az Apple App Store-jában. Az iPhone-tulajdonosok ennek hála olyan algoritmusokat használhattak, amelyek képesek több tényezőt is megállapítani (életkor, nem), majd a szelfit szebbé varázsolni. 

Hirdetés

Most befutott a Microsoft Selfie androidos és webes kiadása is, amelyeknek hála felturbózott, de természetes szelfik készíthetőek. Extraként 12 szűrő is van a programban. 

Az alkalmazás ingyenesen tölthető le a Google Play Áruházon keresztül, és értelemszerűen az Apple iOS rendszerére is ingyenes. 

Mit tud a Microsoft Selfie? A rövid videó megmutatja a képeket azelőtt és azután is, hogy a redmondiak intelligens szoftvere kezelésbe vette azokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.