Hirdetés

Androidra is tölthető a nagy sikerű Gear.Club



|

5 nap alatt 1 millióan töltötték le az App Store-ból, ezért gyorsan kiadták Androidra is a játékot.

Hirdetés

Az Eden Games legutóbbi sikere a Gear.Club, amely az iOS platformra ebben a hónapban érkezett meg. Mindössze 5 nap alatt elérte az 1 milliós letöltési határt. 

Hirdetés

A remek eredmények hatására a fejlesztők igyekeztek gyorsan kiadni Androidra is a játékot, amely egy ideje már le is tölthető a Google Play Áruházából, ingyenesen. 

Az Eden Games szerint a Gear.Club mostanra a letöltési listák csúcsára ért iOS-en, 77 országban. A legnépszerűbb ingyenes játék lett 85 országban, a maga kategóriájában pedig 142 országban. 

A fejlesztők egyébként realisztikus vezetési élményt ígérnek, legyen szó a motorokról, a hajtásláncról, a felfüggesztésről vagy az aerodinamikáról, teljes szimulációval lehet számolni. 

A játék során gyűjteni és fejleszteni is lehet az autókat. Az Eden Games arra figyelmezteti az androidos felhasználókat, hogy kizárólag stabil internetkapcsolattal telepítsék a játékot, mert az nagyon nagy. Ingyenesen tölthető és játszható, azonban in-app vásárlásokat tartalmaz, amelyek során valódi pénzzel kell fizetni az egyes tárgyakért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.