Hirdetés

Appokon belül fordít nyelveket az Android Marshmallow



|

Az új Android már appon belül is képes bármit lefordítani nekünk.

Hirdetés

Az Android Marshmallow számos kiváló újdonságot tartogat, amitől az Android rendszer még jobb és sokoldalúbb lesz. Egy újabbal bővült most a lista. 

Hirdetés

A legújabb Android ezentúl képes lesz lefordítani a képernyőn megjelenő szöveges elemeket bármilyen nyelvre, méghozzá közvetlenül az appokon belül. 

Ehhez természetesen szükség van a Google Fordító appjára, ugyanakkor a 90 nyelvet támogató megoldás használatához azt nem kell elindítani, elegendő csupán az appokon belül kijelölni a kívánt szövegrészt. 

Amint a demók mutatják, a megjelenített és a gépelt szövegen egyaránt működik a funkció. Csupán ki kell jelölni, majd a felugró ablakban a fordítás opciót választani, és már csak a célnyelv a kérdés. 

Azok az appok is megkaphatják az újítást, amelyek nem az Android szövegkijelölőjét használják. Az ilyenek fejlesztőinek a Google részletes útmutatóval segít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.