Hirdetés

Áprilisban jön a Windows 7 Release Candidate



|

Vége a találgatásoknak! A Microsoft közzétette a Windows 7 Release Candidate változatának hivatalos megjelenési időpontját.

Hirdetés

Hiába halad zökkenőmentesen a Windows 7 fejlesztése, tévedtek, akik úgy gondolták, hogy már február végén kézhez kaphatják (pontosabban letölthetik) a következő generációs Microsoft operációs rendszer RC változatát. Ez már csak azért is lehetetlen, mivel már február végét tapossuk és jelen pillanatban nincs jele annak, hogy pár napon belül elérhetővé váljon az új változat, sőt a Microsofthoz közeli források szerint a hónap hátralévő részében már biztosan jelenik meg új build.

 

20090223-windows-7-rc.jpg

 

Megbízható források szerint a Windows 7 RC belső tesztelése folyik, így hivatalos megjelenési dátumnak április 10-ét tűzte ki a gyártó, ami reálisnak tűnik, amennyiben az elkövetkező néhány hétben nem lép fel szignifikáns probléma, ami sürgős javításra szorulna. A megjelenés körülményeiről egyelőre nincs pontos információ, de az első körben minden bizonnyal a TechNet és MSDN tagok tölthetik le az új változatot, majd csak további tesztelést követően válik elérhetővé a letöltési lehetőség a nagyközönség számára.


A NeoWin portál a Microsoft és a GeekSmack között zajló levelezésből úgy tudja, hogy a nyilvános beta változat megjelenése óta mintegy 500000 fejlesztésre/javításra irányuló javaslatot kapott a Microsoft. A levélből az is kiderül, hogy rengeteg érdekes és téves információ kering a készülő operációs rendszerről, például a 7046-os buildről, ami hivatalosan még nem jelent meg, de minden jel arra utal, hogy hamarosan elérhető lesz. Azt azonban még nem tudni, hogy az UAC javításait leszámítva milyen további javítások történtek a korábbi változathoz képest.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.