Hirdetés

Áprilisban kell Skype-ra költözni



|

Április 8-án kezdődik a Windows Live Messenger végleges nyugdíjba vonulása.

Hirdetés

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy április 8-án kezdi meg a Windows Live Messenger frissítését Skype-ra az asztali Windows operációs rendszereken. A folyamat várhatóan néhány hét alatt fejeződik be. Először az angol nyelvű régiókban lehet majd a váltásra számítani, a hónap végére pedig mindenkihez elér, várhatóan a portugálokkal bezáróan.

Kínát a frissítés nem érinti, a régióban tovább szolgál majd az egyébként nyugdíjas Messenger. A Microsoft először tavaly novemberben tálalta a terveit, amelyek szerint a Skype javára végső pihenőre küldi a Messengert. A múlt hónapban arról értesítette a felhasználókat, hogy a 12 éves szolgáltatás március 15-én búcsúzik. Azóta kiderült, hogy ez csak a felhasználók egy százalékát érintette, és az áprilisig tartó tesztidőszakról van szó.

A Skype novemberben már frissítette az iOS platformra készült appját, hogy a felhasználók a microsoftos fiókjukkal is használhassák a szolgáltatást. Ezután a Skype automatikusan átvette az illető ismerőseit, ráadásul lehetőséget biztosít a Messengerrel, Hotmaillel és Outlokkal való kommunikációra is (a facebookos ismerőseink mellett). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.