Hirdetés

AptDiff 1.2.1



|

Íme egy valódi hiánypótló alkalmazás a szöveges állományok tartalmának összehasonlítására!

Hirdetés

A Windows igazán mostohán bánik azokkal, akik az állományok tartalmát szeretnék összehasonlítani. Létezik ugyan erre egy parancssori parancs, de ennek használata kényelmetlen, nehézkes. Néhány fájlkezelő is kínál ilyen funkciót, de tökéletesen az AptDiff oldja meg a problémát: segítségével szöveges és bináris állományokat hasonlíthatunk össze. Kezelése pofonegyszerű - meg kell adnunk a két összehasonlítandó állományt, a program pedig két osztott ablakban megjeleníti őket, valamint a köztük lévő különbséget. Ezeket (általunk választott) színekkel is képes kiemelni, ráadásul a különbségeket a két állomány között ide-oda is másolgathatjuk. Különleges képességei közé tartozik az extra különbségeket tartalmazó lista formázott HTML-állományként való exportálása, biztonsági mentés készítése a fájlokról, valamint a teljes Unicode-támogatás is.

 

aptdiff.gif

 

Az AptDiff a bináris állományokat bájtról bájtra veti össze, ám a szövegeseket soronként – így természetesen lehetőségünk van különböző hosszúságú TXT-fájlok összehasonlítására is.


 

Adatok

  • Szöveges és bináris állományok összevetése
  • Unicode-támogatás
  • HTML-export
  • Összehasonlítás akár Windows Intézőn keresztül
  • Vista alatt is működik
  • Ingyenes

 

Értékelés

Előny: valódi hiánypótló alkalmazás

Hátrány: nem ismeri a szövegszerkesztők dokumentumformátumait, csak szöveges fájlokat képes összehasonlítani

Teljesítmény: 86

Szolgáltatás: 78

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.