Hirdetés

Árat emelt az Evernote



|

Lemond a reklámbevételekről az Evernote, cserébe alapos áremelést hajtott végre.

Hirdetés

Az Evernote az egyik legjobb jegyzetelőalkalmazás a mai napig, azonban ha minden előnyét használni akarjuk, fizetnünk kell. A jövőben még többet. 

Hirdetés

Az Evernote úgy döntött, hogy lemond a reklámokból származó bevételekről, cserébe azonban a prémium csomagjainak az árát tovább emelte

Az alapcsomag továbbra is ingyenes maradt, és megkapta a jelkód funkciót is mobilon, ami eddig fizetős volt. Sajnos azonban az alapcsomagot két eszközre korlátozták, így aki két gépen és egy telefonon, esetleg laptopon, táblagépen és telefonon is használná, annak fizetnie kell. 

Az Evernote Plus rendelkezik offline móddal, 1 GB tárhellyel és szinkronizálással - az ára évi 24,99 dollárról 34,99 dollárra nő. Az Evernote Premium teljes dokumentumkeresést, PDF-jegyzetelést, optikai karakterfelismerést és 10 GB tárhelyet ad, de évi 49,99 dollár helyett már 69,99-ért. 

Az Evernote azt mondja, azért van szükség az áremelésekre, mert a kis cég csak erre a termékre épít, és soha nem szeretne reklámokhoz nyúlni vagy a felhasználók adatait értékesíteni. 

Az app nagyjából 150 millió felhasználóval rendelkezik, ennek csak a töredéke fizetős ügyfél. Az áremelés a meglévő felhasználókat csak később érinti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.