Hirdetés

Árulkodik az Instagram, ha képernyőképet csinálsz

|

Az új értesítések megjelenése miatt sokan pánikba estek.

Hirdetés

Az Instagram több frissítésen is átesett az elmúlt időben, és újdonságok is kerültek a népszerű szolgáltatás alkalmazásába. 

Hirdetés

Miközben mindenki az élő videó funkcióval volt elfoglalva, illetve azzal, hogy most már privát módon lehet küldeni eltűnő videókat és képeket, addig általában mindenki átsiklott egy további újításon. 

Az Instagram ugyanis már közli az emberekkel, ha valaki képernyőképet készít a fotóikról. Ez azt jelenti, hogy titokban nem lehet elmenteni a privát képeket. Emiatt sokan pánikba estek

A Snapchathez hasonlóan azonban az Instagram is csak abban az esetben értesíti a felhasználókat arról, hogy képernyőképet készítettünk a fotójukról, ha az egy privátban elküldött tartalom volt. 

Amikor valaki csak a normál feedben böngészik és menti a képeket, akkor nem kell effajta értesítéstől tartani. 

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Próbáld ki az Xbox Game Passt 300+ játék csak
300 Ft 3 hónapra!
(x)

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.