Hirdetés

Átalakul az Apple Music



|

Komoly ráncfelvarrás előtt áll az Apple zenei streamingszolgáltatása.

Hirdetés

Az Apple Music egy sikeres szolgáltatásnak tekinthető, ami milliónyi előfizetőt gyűjtött az elmúlt időben. Természetesen ennek ellenére nem tökéletes, sőt, sok kritika éri. 

Hirdetés

Az első évben az Apple inkább csak hibajavításokkal foglalkozott, azonban a jelek szerint most jöhetnek a funkciók és a fejlesztések. Az Apple Music alapos ráncfelvarrás előtt áll, az újítás a WWDC-n lesz esedékes, béta formájában. 

Az Apple állítólag új felhasználói felületet tervezett, amely az egyszerűségre épít, és újraszervezi a meglévő funkciókat. Persze újakat is tartalmaz. 

A nekünk ajánlott részleg is megújul majd, egyszerűsített kezelőfelülettel és új algoritmusokkal a jobb ajánlásokhoz. A belehallgatáshoz és a megosztáshoz bevetik majd a 3D Touch funkciót, és talán a dalszövegek is támogatottak lesznek. 

A megújult Apple Music bétája júniusban jön, azonban a végleges csak az iOS 10-zel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.