Hirdetés

Áttűnések készítése PowerPoint 2007-ben



|

A PowerPoint 2007-ben az eddiginél jóval egyszerűbben animálhatunk.

Hirdetés

Egy-egy hosszadalmas prezentáció hamar unalmassá válhat a nézők számára, különösen száraz témák esetében. A figyelem felkeltésére különböző látványos animációkat használhatunk, amelyeket a PowerPoint 2007 esetében igen könnyű elkészíteni.

 

Első lépés:

Válasszuk ki azt a diát, amelyhez animációt kívánunk társítani. Válasszuk az Animációk fület, majd az Áttűnés ebbe a diába dobozon válasszuk a lenyíló menüt.

 

 

powerpoint1.png

 

Második lépés:

A megjelenő panelen válogathatunk a rendelkezésre álló, előre beprogramozott effektusok közül. Az élő előnézettel rögtön láthatjuk is az eredményt: az egeret az ikonok föle úsztatva pár szempillantás alatt megjelenik az adott áttűnés.

 

 

powerpoint2.jpg

 

Tipp:

Ha minden diára ugyanazt az effektust kívánjuk használni, kattintsunk a Mindegyikre gombra. Ha a kérdőjeles piktogrammal jelölt Véletlenszerű-t választottuk, minden dia más, "sorsolt" animációval jelenik majd meg.

 

Érdeklődik a Microsoft Office programok iránt? Látogasson el az irodai csomag részletes, magyar nyelvű információs oldalára!>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.