Hirdetés

Átverés a Windows 8.1 Start menüje?



|

Állítólag a Start gomb csak a Kezdőképernyőre irányít majd minket.

Hirdetés

A Windows 8-as felhasználók abban reménykednek, hogy a Windows 8.1-gyel visszatérhet a szerett Start gomb, és maga a Start menü is az asztali környezetbe. Könnyen lehet, hogy csalódniuk kell majd, ugyanis a legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy bár ismét lesz Start gomb a Tálcán, az nem a Start menüt hozza elő. 

Azt mondják, a gomb lenyomása után mindössze a Kezdőképernyőre irányít át minket a rendszer. Ez persze nem lenne túl nagy újítás, ráadásul a képernyő bal alsó sarkába húzva az egeret eleve megjelenik a Kezdőképernyő előnézeti képe, amelyre kattintva odaléphetünk (a Windows gombról már ne is beszéljünk). 

Ennek a megoldásnak nem lenne túl sok előnye, legfeljebb a tapasztalatlan felhasználóknak nyújtana némi segítséget a navigálásban a két felület között. A Microsoft anno állítólag a felhasználók visszajelzései alapján döntött úgy, hogy nincs szükség Start menüre, és szintén miattuk hozhatja vissza a klasszikus elemet a rendszerbe. Azt, hogy ehhez a gombhoz Start menü is társul-e majd, csak később tudjuk meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.