Hirdetés

Automatikusan frissülő Explorer



|

Automatikus frissítésként települ az IE 7-es verziója.

Hirdetés

A végleges Explorer 7 várhatóan 2006 harmadik negyedévében jelenik és elődjéhez képest számos újdonsággal gazdagodik. A böngésző csak jogtiszta, SP2-vel ellátott rendszerekre lesz telepíthető.
A szoftver az egyéb frissítésekkel letöltődik, ám automatikusan nem települ. A letöltést követően a felhasználó maga döntheti el, hogy szeretné azonnal telepíteni, elhalasztja vagy végleg elutasítja azt. Az XP SP2 kiadása utáni bonyodalmakhoz hasonló kellemetlenségek elkerülése érdekében a Microsoft kiadott egy az IE7 letöltődését és telepítését blokkoló alkalmazást, ami elsősorban vállalati ügyfeleknek bizonyul hasznosnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.