Hirdetés

AverMedia TV tuner: natív Windows 7 MCE támogatás



|

Még csak meghajtóprogramot sem kell telepíteni, az AVerTV Hybrid Volar HX driver benne lesz a Windows 7-ben

Hirdetés

Sokan ismerik a tajvani AverMedia cég jól sikerült tévé tuner és tévé boksz termékeit, melyek az itthoni analóg és digitális tévérendszereken is jól használhatók. A termékek csomagolásán eddig is ott szerepelt a Windows Media Center Additional Qualification (WMC AQ) logó, ami valamelyest minőségi tanúsítványnak is tekinthető, igaz, vitathatatlanul marketing „íze” van. Garantálja viszont, hogy az illető termék működni fog a Windows 7 Media Centerrel.

 

 

avermedia volar hx windows 7 driver
 

 

 

Most egy újabb lépéssel igyekszik a gyártó kényelmesebbé tenni termékei használatát a közelgő új Windows Home Premium és Ultimate kiadásaiban. A Microsoft és az AverMedia együttműködésének eredményeként a legnépszerűbb AverMedia TV tuner, az AverTV Hybrid Volar HX meghajtóprogramjai szerepelnek a Windows 7 integrált meghajtóprogramjai között.. Ennek eredményeként elég a hardvert csatlakoztatni és minden egyéb driver és szoftver telepítése nélkül használatba vehetjük azt. a Windows Media Centerrel tévénézésre, rögzítésre, időzített felvételek készítésére.

 

Az AverMedia Hybrid Volar HX a cég egyik legelterjedtebb terméke, mely alkalmas digitális és analóg televíziós adások vételére, rögzítésére Windows XP és fejlettebb Windows operációs rendszerek alatt. Tartalmaz FM rádióvevőt is és alkalmas MPEG-4 és H.264 kódolású digitális adások vételére is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.