Hirdetés

Az Adobe is saját blog csatornát indít



|

Internetes naplót indít az Adobe fejlesztőgárdája.

Hirdetés

Akik már ismerik az angol kifejezést (blog), azok ugorjanak, akik viszont még nem, azok számára egy rövid ismertető: a blog egy, webes felületen keresztül bárki által megtekinthető személyes napló. Az írója ugyanúgy megosztja a gondolatait, élményeit a naplójával, a különbség "csak" annyi, hogy nem magának írja, hanem annak a többszáz, vagy akár sokezer embernek, aki az interneten elolvassa. Amennyiben egy cég alkalmazottja írja, akkor sejthetően nem a magánéletéről tudunk meg információlat, hanem a cégről, illetve arról, amivel a vállalat foglalkozik. Jelen esetben sejthetően az Adobe által készített szoftverekről tudhat meg érdekességeket, aki figyelemmel követi a blogot.


Az online napló rohamosan terjed, és már nem egy cég is élt ezzel az információs eszközzel, amellyel egyúttal a cég jóhírét is lehet építeni. A Macromedia blog-nyitása után most az Adobe is lépett, ráadásul a bloggerek között számos neves Adobe munkatársat is találunk, mint John Nack-ot, az Adobe Photoshop CS2 rangidős termékmenedzserét vagy Bill McCoy-t, az Adobe platformmenedzserét.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy vajon az egyesülést követően a Macromedia blog az akvizíció következtében beolvad-e az Adobe blogjába. Akárhogy is alakulnak a dolgok, a téma iránt érdeklődőknek mindkét online napló érdekes csemegékkel és információmorzsákkal szolgálhat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.