Hirdetés

Az androidosok is örülhetnek a Windows 10 Anniversary Update-nek



|

Sokkal egyszerűbb lesz a tartalomátküldés még az androidos okostelefonokról is.

Hirdetés

Ma indul útjára a Windows 10 Anniversary Update, amelynek hála még az androidos eszközök képernyőjének az átküldése is egyszerűbb lesz egy PC-re. 

Hirdetés

Az évfordulós frissítésben lesz egy új natív app, a Connect. Ez lehetővé teszi az Android és a Windows 10 Mobile rendszert futtató eszközöknek, hogy átküldjék a tartalmaikat az asztali gépekre. 

Mindehhez Androidon az értesítési sávból a tartalomátküldés ikonjára kell nyomni, majd a további beállításokat megnyitni. A Connect app PC-n való elindítása után az androidos eszközön ki kell választani a PC-t, a kapcsolat pedig létrejön. Az androidos kijelző ezután egy ablakban látható a gépen. 

A Windows 10 Mobile-nál mindössze a műveletközpont panelét kell lehúzni, majd a gyorsműveleteknél a Connectet választani, azután pedig a PC nevét. 

A normál felhasználóknak augusztus 2-től, folyamatosan teszi elérhetővé a frissítést a Microsoft. Az Edge képes lesz a kiegészítők kezelésére, lesz Bash shell-támogatás, és a kezelőfelületen is csiszoltak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.