Hirdetés

Az Apple lehet a kiterjesztett valóság királya



|

Rengeteg mérnök dolgozik azon, hogy az Apple termékei a kiterjesztett valóságot is támogassák.

Hirdetés

Rég tudjuk, hogy az Apple első embere a kiterjesztett valóságban hisz. Tim Cook többször hangsúlyozta, hogy szerinte az emberek nem akarják elszigetelni magukat a virtuális valóságban, ellenben a kiterjesztett valóságban rengeteg lehetőség rejlik, ezért az Apple is nagyon komoly erőforrásokat fektet a technológiába. 

Hirdetés

A Bloomberg jelentése szerint mindez nem üres beszéld volt, ugyanis mostanra több száz mérnök dolgozik azon, hogy az Apple termékein működőképessé tegye a kiterjesztett valóságot. Az Apple állítólag évek óta gyűjti össze a legjobb szakembereket a világról. 

Az Oculus és a Microsoft mérnökei mellett hollywoodi szakembereket is elcsábított az Apple, de mentek hozzá a Dolbytól, és az Apple maga is bevásárolt számos olyan céget, ami az AR témában utazott. 

Mit hozhat az Apple? A pletykák többször említettek AR-szemüveget, illetve azt, hogy AR-képes lesz az iPhone. A Google korábban a Google Glass szemüveggel és a Tango platformmal próbált meg hasonlót. 

Nagy valószínűséggel idén még nem mutat be olyan termékeket az Apple, amelyek effajta nagy újítással érkeznének. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.