Hirdetés

Az EaseUS Video Editor egyszerűvé teszi a videószerkesztést a PC World olvasóinak



|

Ha te is szeretnél könnyen összedobni videókat, a PC World mellé járó EaseUS Video Editorral megteheted!

Hirdetés

Újabb szakaszába lépett az amatőr videózás, már nem kell beletörődni a bakikba. Megfelelő szoftverrel otthoni számítógépen is egyszerűen megvághatod felvételeidet anélkül, hogy hosszú órákon át néznél online kurzusokat, vagy rengeteg pénzt költenél profi vágószoftverekre.

Elég megvásárolnod a PC World augusztusi számát, és máris tiéd az EaseUS Video Editor egy példánya, amivel gyorsan összeállíthatod álmaid kisfilmjét!

Hirdetés

A látvány a lényeg

Nem szabad a profi videószerkesztőkkel összevetni az EaseUS Video Editort, de nem is ez a cél. A végtelenül egyszerű kezelőfelületen csakis azok a gombok és lapok szerepelnek, amelyekre feltétlenül szükséged lesz szerkesztéskor. Nincsenek rejtett, többlépcsős menük és bonyolult paraméterezések, van viszont rengeteg szűrő (47), effektfelülnyomás (54), átmenet (59), extra elem (97) és aláfestő zene (112). Ezek fontos elemei egy laikus által készített, de jó minőségű videónak, amelyben passzolnak a vágások, látványosak az átvezetők, és a feliratozás sem csupán egy semmiben lebegő Comic Sans MS szöveg.

Az EaseUS programja automatikusan nem telepíti az extra elemeket, csak akkor tölti le azokat, amikor rájuk kattintasz, ha szükséged van valamelyikre. A folyamat kellően gyors, sőt a fogd és vidd kezelőfelület is jól használható, illetve minden magyarított, ami szintén megkönnyíti a munkát. Néhány perc használat után már az idősávon is otthonosan fogsz mozogni. Az exportálás szintén felhasználóbarát, megadhatsz formátumot és tömörítést, de előre definiált minőségprofilt is kijelölhetsz. A program a kiválasztott videómegosztóra is segít feltölteni elkészült munkádat, bár ez csupán alapszintű megoldás.

Az EaseUS videószerkesztője túl sok speciális funkciót nem tartalmaz, aprólékos beállítások egyáltalán nincsenek benne, ami miatt túl rugalmatlan komolyabb munkák elkészítéséhez, de otthoni felhasználásra, egyszerű, családi videók vágásához több mint elegendő, és ehhez mérten könnyen is használható.

A havonta megjelenő PC World magazinban további teszteket, cikkeket és elemzéseket találsz teljes verziós programok, biztonsági szoftverek és ajándék PC-játék társaságában. Rendeld meg most a magazin augusztusi számát a linkre kattintva, a legfrissebb számot pedig keresd az újságárusoknál!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.