Hirdetés

Az ESET védi a HelloWorld lakóit



|

Játékszobával és biztonságos internet előadással készül a vírusvédelmi cég a nyári gyerektáborra.

Hirdetés

Elkezdődött a visszaszámlálás. Körülbelül két hónap múlva megnyitja az első HelloWorld nyári tábor a kapuit, amely keretén belül 60, majd további 60 gyermek ismerheti meg a programozás, a robotvezérlés, a 3D tervezés és nyomtatás, valamint az IoT-fejlesztés és a virtuális valóság programozás alapjait. Rendkívül tartalmas és élményekben gazdag hét vár ránk, mi már nagyon várjuk, hogy élőben is megmutathassuk különleges, Magyarországon egyedülálló tananyagainkat.



A tábor egy hete alatt a biztonságos internetezés is hangsúlyos szerepet kap, hiszen pont a 10-18 éves korosztály az, amely a leginkább veszélyeztetett az online zaklatásokkal szemben. A megfelelő webes tudatosság kiépítésében az ESET lesz a segítségünkre, a cég álláspontja szerint ugyanis a szoftveres megoldások mellett elengedhetetlen a biztonságtudatos gondolkodás megteremtése is, amelyet mint minden készséget már gyermekkorban érdemes elsajátítani.

A "digitális utánpótlás" legjobbjainak fejlesztésére márpedig az ilyen táborok rendkívül jó lehetőségeket adnak, így a Sicontact - az ESET termékek magyarországi disztribútora - számára fontos volt a rendezvény támogatása. A biztonságos digitális világ nem épülhet a teljes tiltás elvére, még a gyermekeknél sem, így a biztonsági cég célja, hogy a tudatos eszközhasználat és megfelelő programok használatával megtanítsa a fiataloknak, hogy miként teremthetik meg a számukra is nélkülözhetetlen biztonságos online életteret.



Az ESET egy különleges előadással is készül, amely keretén belül Csizmazia-Darab István, a Sicontact IT biztonsági szakértője és az Antivirus blog szerkesztője fogja a táborlakókat a biztonságos internetezés és számítógép-használat világában elkalauzolni. Előadásában bemutatja mire érdemes odafigyelni a fiataloknak, valamint hogy a különböző veszélyforrásokat milyen módszerekkel tudjuk kivédeni. Sőt, a cég egy nem mindennapos játékszobával is készül a táborra, valamint nyolc gyermek táboroztatást finanszírozza. Te is velünk tartanál? Van még pár szabad helyünk a nyári táborainkban.

Hirdetés



Időpont: július 10-15 és július 17-22 (6 nap, 5 éjszaka)
Ár: 45 900 forint (tartalmazza a napi háromszori étkezés, a szállás, a foglalkozások és a felhasznált anyagok díját, valamint az áfát)
Helyszín: Balaton, Hotel Révfülöp (8253 Révfülöp Halász utca 37.)
Korosztály: 10-14 és 14-18 év

További információ és jelentkezés: hello.pcworld.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.