Hirdetés

Az IE8 teljesítette az Acid2 tesztet



|

A böngésző készülő verziója megfelelően támogatja a webes szabványokat.

Hirdetés

Az IEBlog, amelyen az Internet Explorer fejlesztői szokták publikálni a véleményüket, büszkén tudatta az olvasókkal, hogy az Internet Explorer 8 belső, fejlesztői változata sikerrel teljesítette a hírhedt Acid2 tesztet. A teszt nem más, mint egy weboldal, amely egy darabokból összeállított mosolygó fejet tartalmaz és azt méri, hogy egy böngésző mennyire felel meg a webes szabványoknak. Az IE8 jó szereplése azért is remek hír a webfejesztőknek, mert a böngésző korábbi változatai nem éppen a szabványok tökéletes támogatásáról voltak híresek. Azt érdemes megemlíteni, hogy a tesztet eddig egyedül az Opera böngésző volt képes hibátlanul teljesíteni.

 

acid_ie7.png

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.