Hirdetés

Az igazán szépeknek különleges Tinder jár



|

A Tinder Select alkalmazást nem használhatja akárki - csak a VIP személyiségek és a meghívottjaik.

Hirdetés

A Tinder egy exkluzív szolgáltatást is kínál a színfalak mögött, méghozzá kizárólag a legkiváltságosabb tagjainak. 

Hirdetés

Egy névtelen forrás arról informálta a TechCrunch embereit, hogy a Tinder Select nevű app kizárólag a hírességeknek van fenntartva, illetve azoknak, akik kiemelkedően népszerűek a Tinderen. 

Az elmúlt fél évben a cég folyamatosan hívta meg a kiemelt fontosságú embereket a Tinder Selectre, és megengedte, hogy ők másokat is meghívjanak. A meghívottak azonban nem tudtak újabb embereket bevonni. 

A jelentések szerint a híreseknek, gazdagoknak és szépeknek fenntartott Tinder kékes árnyalatokban díszeleg, a Tinder logó helyett pedig egy kék S betűt mutat. 

Egyesek számára mindez kicsit meglepő lehet, ugyanakkor túl nagy újdonságot nem jelent. Több olyan randiszolgáltatás is létezik, amely VIP felhasználókat szolgál csak ki - külföldön például a Raya vagy a The League. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.