Hirdetés

Az IObit Driver Booster Pro 8 segít a PC World olvasóinak a driverek frissítésében



|

Nem létezik stabil és gyors PC friss driverek nélkül. Ha nem vesződnél naprakészen tartásukkal, bízd a feladatot egy profi segédprogramra.

Hirdetés

Egyre több frissítési nyűgöt levesz a felhasználók válláról a Windows 10 integrált Windows Update szolgáltatása, de még mindig akadnak hiányosságok a hardverekhez tartozó meghajtószoftverekkel kapcsolatban. A Driver Booster Pro 8 kifejezetten erre a feladatra készült, és óriási adatbázisa a videokártyáktól kezdve az alaplapi integrált chipeken keresztül a hálózati modulokig minden hardvertípust támogat.

Frissesség egy kattintással

Egy másodpercet sem veszteget el az IObit szoftvere, már az elindítása pillanatában automatikusan feltérképezi a gépedet, elavult és teljesen hiányzó meghajtószoftverek után kutatva. A gyors átfésülés végeredménye egy hosszú lista, amelyen az egyes hardverelemek neve, típusa és a driver kiadásának dátuma szerepel.

Hirdetés

Amelyik tétel mellett megjelenik a [Frissítés] gomb, ahhoz újabb szoftver is elérhető az IObit adatbázisa szerint.

Bár a [Frissítés most] gombra kattintva mindent egyben intézhetsz, érdemes előbb egyesével is meggyőződni a szoftvercsere fontosságáról. Találsz továbbá egy [Részletek] menüpontot, amelyben pontosan feltüntetik, hogy a régi és újabb driver verziószáma mennyiben tér el. A teszten a 24 bejegyzés közül csupán két-három esetben volt indokolatlan a frissítés.

A 8-as kiadás Pro változata ennél többre is képes, így netre nem kapcsolódó gépen is be tudod vetni (ilyenkor hardverleltárfájlt készít, amely alapján később már online kapcsolattal bíró gépen szerzi be a drivereket). Szintén hasznos a lecserélendő meghajtóprogramok biztonsági mentése, sőt a Driver Booster Pro 8 segít az eszközhibák megoldásában és a régi, beragadt driverfájlok és registrybejegyzések törlésében is. Kipróbálhatod még a [Játékgyorsítás] opciót is, de jó néhány, hangzatos funkcióra rákattintva csupán egy másik IObit szoftver telepítését kínálja fel a program, ami bosszantó.

Ha szeretnéd ezt a szoftvert - és mellette részletes teszteket, érdekes cikkeket, alapos elemzéseket, további kiváló teljes verziós programokat, valamint egy ajándék játékot is - bezsebelni, akkor szerezd be a novemberi PC World magazint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.