Hirdetés

Az iOS 11-nek már nem kellenek a 32 bites appok



|

Az Apple megszünteti a 32 bites alkalmazások támogatását az iOS jövőbeli verzióiban.

Hirdetés

Az Apple volt az első cég, amely 64 bites processzorral kínált okostelefont - és most az első lesz abban is, hogy megszünteti a 32 bites lapkákkal szerelt okostelefonok támogatását. 

Hirdetés

Egészen pontosan azonban nem a régi iPhone-ok és iPadek működése áll le ennek következtében. Valójában az iOS jövőbeli verzióit futtató eszközökön szűnik meg a 32 bites appok támogatása. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők által nem frissített, régebbi programokhoz elvész a hozzáférési lehetőség, és már csak a 64 bites appok maradnak használhatóak. 

Az iOS 10.3 bétája egy 32 bites alkalmazás megnyitásakor külön üzenettel figyelmezteti a felhasználókat arra, hogy az app nem működik majd az iOS jövőbeli verzióival. Arra is felhívja a figyelmet, hogy a fejlesztőnek frissítenie kell a programját, ha azt akarja, hogy az kompatibilis maradjon az eszközzel. 

Az üzenet hasonló ahhoz, ami már az iOS 10.1-ben is benne volt - azonban a lelassulásra figyelmeztető írás helyett már azt mondja az Apple, hogy az érintett appok eleve nem is működnek majd az operációs rendszerben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.