Hirdetés

Az iOS 9.3 a legstabilabb mobilos rendszer



|

Még a Marshmallow-nál is kevesebbszer omlik össze az új iOS.

Hirdetés

Egy appok elemzésével foglalkozó cég, az Apteligent arról készített tanulmányt, hogy mennyire stabil az iOS 9.3-as verziója. 

Hirdetés

A szakértők az iOS 9.3-at a korábbi buildekhez hasonlították, és arra jutottak, hogy az elmúlt évekre visszatekintve az Apple legstabilabb mobilos operációs rendszere az iOS 9.3.

Mindez annak ellenére is igaz, hogy ezzel a kiadással is akadtak azért gondok. Sok készüléknél egyenesen vissza kellett hívni a rendszert aktiválási problémák miatt - de az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus készülékeken ugyancsak akadtak gondok, fagyások. 

Azonban az iOS 9.3 még így is csak 2,2 százalékos összeomlási arányt mutatott fel, amivel a legstabilabb aktív iOS build. Az iOS 8, 9 és 9.2 rendszereknél az arány 3,2 százalék volt. 

Érdekesség, hogy az iOS 9.3 a statisztikák szerint az Android Marshmallow-t is lekörözte: az 2,6 százalékos mutatóval büszkélkedhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.