Hirdetés

Az iOS-re érkezik a Super Mario Run



|

A Nintendo az első Super Mario-játékát hozza el mobilra, még az idei év vége előtt.

Hirdetés

A Nintendo az Apple mai rendezvényét választotta ki ahhoz a bejelentéshez, amelyben elárulta, hogy mobilra érkezik az első Super Mario-játék. 

Hirdetés

A Super Mario Run eleinte kizárólag iOS operációs rendszeren lesz elérhető, és mind kinézetben, mind érzetben klasszikus hangulatot idéz majd. De ezúttal kifejezetten okostelefonokra tervezték. 

A Super Mario Run a platformerek és az endless runner jellegű címek között helyezkedik el félúton, és egy kézzel is játszható. Mario automatikusan fut balról jobbra, ugrani a kijelző megérintésével lehet. Minél hosszabb az érintés, annál magasabb az ugrás. A játék haladtával további elemekkel lehet találkozni. 

Van egy Toad Rally mód is, amelynek a segítségével az ismerőseink által elért pontszámokat próbálhatjuk majd megdönteni. 

A Super Mario Run még az idei ünnepek előtt elérhetővé válik, és csak egyszer kell érte fizetni: vagyis nem lesznek bosszantó in-app vásárlások azért, hogy a játék folytatódjon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.