Hirdetés

Az Office is megkapja a Cortana asszisztenst?



|

Ez lehet a Windows 10 következő frissítésének egyik nagy újdonsága.

Hirdetés

A Windows 10 következő nagy funkcionális frissítése a Redstone kódnevet viseli, a jövő nyár végére tervezett kiadása ellenére egyelőre keveset lehet tudni a várható újdonságairól. Momentán csak annyi vehető készpénznek, hogy a vele szállított Edge böngésző már bővíthető lesz különféle beépülőkkel, most pedig a The Verge talán leleplezte a rendszer második nagy újítását.

Hirdetés


A beszámoló alapján a Magyarországon még mindig nem elérhető Cortana hangasszisztens funkcionalitása nem csak új utasításokkal bővül majd a Redstone-tól kezdve, de képes lesz beépülni a Microsoft Office programcsomagba is. Jelenleg kissé homályos a koncepció, azonban elvileg internetes keresőeszköznek szánja a Microsoft, az Edge böngészőben látotthoz hasonló funkcionalitást nyújthat.


A Cortana irodai csomagba való integrációja nagyon hasznos lehet a felhasználók számára, azonban a Microsoft remélhetően alaposan átgondolja majd a használatának adatvédelmi vonatkozásait. Mi sem hiányzik kevésbé a vállalatnak, mint egy újabb botrány a ki tudja mit és hová telefonálgató céges számítógépek miatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.