Hirdetés

Az Opera Mini segít száműzni a Facebook appot



|

A böngésző új verziója alternatívát kínál azoknak, akik megszabadulnának a Facebook apptól.

Hirdetés

Az Opera még mindig igyekszik feldobni az androidos böngészőjét, és labdába rúgni a Google és a Samsung mellett. Az Opera Mini legutóbbi frissítése több érdekességet is tartogat. 

Hirdetés

Egy olyan algoritmus került például a böngészőbe, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy listában tekintsék át az összes letöltőlinket a weboldalakon, közvetlen hivatkozásokkal. Ez azért jó, mert így nem kell többé a reklámok és átirányítások alá rejtett valódi linkeket keresni. 

Az adatforgalom-csökkentő extrém verzióját aktiválva az Opera Mini automatikusan szkenneli az oldalakat a linkek után, amelyeket egy legördülő menübe gyűjt be. Sajnos ez az újítás egyelőre csak a Facebook, a Pagalworld, a Tubidy és a DJPunjab oldalakon működik leginkább. 

Mindezek mellett az Opera Mini kapott egy facebookos értesítési sávot is, aminek hála mindig tudjuk majd, ha megemlítenek minket egy hozzászólásban, valaki ismerősnek jelöl, üzenetet kapunk vagy valami más történik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.