Hirdetés

Az örök kedvenc: Windows 98



|

Néhány hónappal a Windows 8 érkezése előtt még mindig a Windiws 98 a valaha volt legnépszerűbb operációs rendszer.

Hirdetés

A Virgin Media Business brit irodai dolgozókat kérdezett meg egy felmérésében arról, hogy melyik a kedvenc operációs rendszerük. A cég által elvégzett kutatás eredménye szerint ma a legnépszerűbb OS a Windows 98. A Memphis kódnév alatt, 1998. júniusában megjelent OS-re a válaszadók 43 százaléka szavazott.

 

A Windows 98-nak viszonylag rövid pályafutása volt, hiszen egy évvel a megjelenése után megérkezett a Windows 98 Second Edition, majd 2000. szeptemberében a Windows Millennium Edition. Eközben általában több mint három év az életciklusa egy Windows-nak.

 

A válaszolók 25 százaléka egyébiránt a Windows 7-et favorizálta, ugyanakkor a kereskedők szerint egyértelműen a mostani a legjobb operációs rendszer. A Windows 8 idén október 26-án lesz elérhető.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.