Hirdetés

Baj van a KitKattel a Nexus 7 tableteken



|

A videolejátszás gyakorlatilag élvezhetetlenné válik Android 4.4 alatt.

Hirdetés

A napokban a 2012-es és a 2013-as Nexus 7 tabletekre egyaránt elérhetővé vált az Android 4.4-es frissítése. Sajnos a KitKat nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a konkrét modellen, ugyanis egy idegesítő problémát kreált a felhasználói számára. 

Hirdetés

A hiba a videolejátszást érinti, és lényegében nem olyan pontos és sima az anyagok visszajátszása, mint korábban. A finn OptoFidelity alapos tesztnek vetette alá a táblagépet: kipróbálták a HD-s videókat (720p-s és 1080p-s tartalmakat) 30 és 60 fps mellett is. A próba mindkét szériát érintette, a kitkates frissítés előtt és után egyaránt. 

Az eredmények megerősítették a felhasználók csalódott visszajelzéseit. A Nexus 7 teljesítménye sokkal jobb volt a videolejátszást nézve Android 4.3 alatt, ráadásul az idei Nexus 7 KitKattel a 60 fps-es anyagokat már le sem tudta játszani. Szerencsére a Google tud a problémáról, így a javítás minden bizonnyal már készül, és hamarosan száműzi a dühítő jelenséget.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.