Hirdetés

Baj van az iOS 9.3-mal



|

Aktiválási hiba fordulhat elő a régi iPhone-oknál és iPadeknél.

Hirdetés

Az Apple több régebbi iOS-es eszköz kapcsán is visszahívta átmenetileg az iOS 9.3-at. 

Hirdetés

Néhány napja kezdtek felbukkanni az első olyan jelentések, amelyek szerint a frissítés telepítése használhatatlanná tette a készülékeket. Az Apple most elismerte, hogy a régebbi eszközein gond van a frissítéssel, ezért átmenetileg visszahívta róluk az iOS 9.3-at, és némi segítséget is adott a kapcsolódó oldalán. 

Az érintett készülékeken a felhasználók nem tudnak túljutni az aktiválási folyamaton. 

A következő napokban minden érintett egy frissített kiadású iOS 9.3-ra számíthat, amelyben a problémát már megoldották. Egyes modellekhez ez éppen az elmúlt órákban érkezett meg. 

Nem ez egyébként az első eset, amikor az Apple kénytelen egy frissítést megállítani. 2014. szeptemberében az iOS 8.0.1-et kellett ideiglenesen visszahívni, egyeseknél ugyanis megszüntette a mobilkapcsolatot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.