Hirdetés

Bajban a VIV a Google Assistant miatt



|

A Google állítólag arra kéri a Samsungot, hogy a Google Assistant javára egyelőre hagyja ki a VIV-et az okostelefonjaiból.

Hirdetés

A Samsung októberben vásárolta fel a mesterséges intelligenciára építő VIV virtuális asszisztenst és a mögötte álló csapatot, amely a Siri megalkotását is segítette. A technológia nagyon ígéretes, és úgy tűnt, hogy a Galaxy S8 egyik nagy újdonsága lesz. 

Hirdetés

A jelentések szerint a Samsung közvetlenül Android 7.1.1-re tervezi frissíteni a készülékei rendszereit - ez pedig egyben a Google Assistant érkezését is jelenti. A problémát az okozza, hogy a Google nem örülne, ha a Google Assistant és a VIV ugyanazon az eszközökön lennének rajta. 

A Google emiatt állítólag arra kérte a Samsungot, hogy egyelőre ne tegye rá a VIV-et a következő androidos okostelefonjaira. Ha ez igaz, akkor a VIV pályafutása a Tizen rendszerre korlátozódik. 

A VIV csapata minden bizonnyal nem a Tizenben gondolkozott, amikor azt mondta, hogy azért választotta a Samsungot, mert évi 500 millió készüléket ad el. 

A Samsung a múlt hónapban a Bixby és a Kestra neveket védette le a Galaxy S8-hoz és a VIV-hez. 

Bár a mostani hírek fényében kérdéses, hogy a VIV eljuthat-e a Galaxy S8-ra, a február 26-án érkező Samsung Galaxy S8 minden bizonnyal komoly fejtörést okoz majd a riválisoknak, és nem lepődnénk meg, ha az első tesztek hamar a valaha volt legjobb okostelefonnak kiáltanák ki a Samsung következő zászlóshajóját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.