Hirdetés

Bajorország lehallgatná a Skype-ot



|

A Bajor kormányszervek lehallgatószoftver kifejlesztésére adtak megbízást.

Hirdetés

Bajorországról általában három dolog jut az eszünkbe: sör, intergalaktikus méretű főtt csülkök és kék-fehér mintájú, kör alakú logót viselő, drága autók. Gondolnánk, hogy pont a jó kedélyű bajorok akarják lehallgatni a Skype-on keresztüli kommunikációt? Pedig egyes kiszivárgott
dokumentumok
tanulsága szerint a német tartomány igazságügyi minisztériuma ilyen rendszer kifejlesztésére kért árajánlatot.

Két dokumentum is napvilágot látott, melyeket a német Piraten politikai párt szivárogtatott ki. Az elsőben a minisztérium a Digitask nevű cégnél arról érdeklődik, hogy képes-e kifejleszteni a lehallgatáshoz szükséges szoftvert, illetve egy listát is mellékel a javasolt havi bérleti díjakkal kapcsolatos elképzeléséről, amennyiért a kormány bérelné a szolgáltatást. A második a cég válasza, amiben körvonalazza az elképzeléseit a megoldásról.

 

Malware Bajoroszágban és máshol>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.