Ballmer kicsinek nevezte a Dropbox-ot



|

A Microsoft ügyvezetője egyesek szerint alábecsüli a Dropbox szolgáltatását.

Steve Ballmer, a Microsoft ügyvezetője a Bloombergnek adott interjút a felhő-centrikus Office 2013-mal és Office 265-tel kapcsolatban. Ennek kapcsán a Dropbox felhő-alapú tárhelyszolgáltatását "remek kis start-upnak" nevezte, a 100 milliós felhasználói táborra pedig "elég kicsi számként" hivatkozott.

Ballmer hozzátette, hogy nekik sokkal több Office-felhasználójuk van, de ha már a felhőről akarunk beszélni, akkor hotmailes és skydrive-os felhasználóból is jóval több van a Microsoftnak. A redmondiak első embere azt is elmondta, hogy az Office első HTML-verziója, a Web Apps két kiadással ezelőtt jelent meg, ami talán hat éve volt. 

A Microsoft ügyvezetője a múltban már több ellenfelét is alábecsülte. Hasonló, kevésbé hízelgő szavai voltak már az iPhone-ról, az Androidról és a Chrome-ról is, így sokak szerint az időnek kell eldöntenie, hogy a riválisok megcáfolják-e a szavait. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.