Hirdetés

Bárki beleszólhat majd a Firefox fejlesztésébe



|

Nem kell elhagyni a stabil kiadási csatornát a visszajelzések küldéséhez.

Hirdetés

A Mozilla imádja úton-útfélen hangoztatni, hogy bárki bármikor beleszólhat a nyílt forráskódú Firefox fejlesztésébe. Lehet vitázni azon, hogy ez mennyire igaz, hiszen az egyszerű felhasználóknak annyira nem egyszerű bekapcsolódniuk a fejlesztésébe, ők elsősorban csak visszajelzéseket szeretnének küldeni az újdonságai kapcsán.

Hirdetés


Hamarosan jelentősen megváltozhat a helyzet, ugyanis a Mozilla heteken belül elindítja az Idea Town nevű programját. Ez egy kicsit hasonló a Windows Insider programhoz: lehetővé teszi, hogy a Firefox egyes fejlesztéseiről sokan, gyorsan és egyszerűen küldjenek visszajelzést. Viszont az Insider programtól eltérően a tesztelésre jelentkezett felhasználók végig a Firefox stabil változatát fogják használni, a kísérleti funkciók bővítményekként kerülnek majd be a böngészőbe.


A hírek szerint a Mozilla augusztus 11-én fogja elindítani az Idea Town programot, de beletelhet pár hónapba, mire a funkcionalitás terén minden az eredeti elképzeléseknek megfelelően működik majd.


(Nyitókép: Arturo Martinez | Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.