Hirdetés

Már bárki töltheti a Windows 8.1 előzetesét



|

A Microsoft végre kirakta weboldalára a lemezképeket.

Hirdetés

Szerda este rengeteg a Windows 8.1 előzetes verziójára váró maradt hoppon, ugyanis a Microsoft a BUILD konferenciájának nyitóelőadása alatt első körben csak az MSDN-előfizetők és Windows 8-at futtatók számára tette elérhetővé a szoftver előzetesét, ennek oka vélhetően a szerverek terheltségének csökkentése volt.


A semelyik csoportba sem tartozók örömére az ígéretnek megfelelően tegnap estefelé végre letölthetővé váltak a rendszer ISO-állományai. Érdemes észben tartani, hogy a telepítőkészlet sorozatszámot kér, amely kiadástól – 32 vagy 64 bit – függetlenül NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F. Szerencsére ezt még azelőtt kell megadni, hogy a szoftver bármiféle változtatást végezne a merevlemezen.


A Microsoft tájékoztatása szerint a telepítőkészlet nem kompatibilis bizonyos 32 bites Intel Atom processzoros számítógépekkel és táblagépekkel, példának okáért az általunk nemrég tesztelt Samsung ATIV Smart PC Pro kistestvérének tulajdonosai is hanyagolják egyelőre a kipróbálását. A problémát elméletileg a működőképes grafikus illesztőprogram hiánya okozza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.