Hirdetés

Bármi visszavonható az új BBM üzenetküldőben



|

Még az elküldött képeket is vissza lehet hívni utólag az új androidos appban.

Hirdetés

A BlackBerry üzenetküldője nem csak, hogy továbbra is életben van, ami azt illeti, Androidon is elég népszerű. A BBM robotos verziójához egy olyan frissítés érkezett nemrég, amely sok új funkcióval kecsegtet. 

Hirdetés

Az új BBM lehetővé teszi immáron az androidos felhasználóknak is, hogy keressenek a chatekben, névjegyekben, csoportokban és csatornákban. Lehet már lájkolni is a feedben. 

Még jobb, hogy az üzeneteket lehet törölni a beszélgetésekben, a Glympse funkcióval pedig lekérhetjük a másik fél tartózkodási helyét. 

A BBM friss kiadása lehetővé teszi azoknak az üzeneteknek a visszahívását is, amelyeknek az elküldését megbántuk vagy meggondoltuk. Ami azt illeti, vissza lehet hívni akár az összes elküldött üzenetet is, valamint a képeket szintén. Ez a csoportos beszélgetésekre ugyancsak érvényes. 

A frissítés természetesen hibajavításokat és teljesítménybeli fejlesztéseket is tartalmaz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.