Hirdetés

Befejeződik XP SP1 támogatása



|

A mai napon a Microsoft befejezte az XP Service Pack 1 és 1a támogatását

Hirdetés

Ennek hiányában az újabb javítócsomagok és hibajavítások telepítése lehetetlenné válik.

A Microsoft ezen lépése érthető, hiszen a vállalat általában öt évig nyújt terméktámogatást újonnan megjelent szoftvereire valamint hibajavításaira. Az öt év letelte előtt megjelenő újabb hibajavító csomag kiadását követően a korábban kiadott javítócsomagra vállalt támogatás időtartama egy évre csökken.
A Microsoft ezt az eljárást követte az SP1 esetében is, mely 2002. szeptemberében jelent meg, és két évre rá, 2004. szeptemberében már a második szervizcsomag is elérhetővé vált.

Az SP1 támogatásának beszüntetésével a vállalat további erőforrást takarít meg, melyet a hamarosan megjelenő új operációs rendszer fejlesztésére, illetve az XP SP2 foltozgatására tud fordítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.