Hirdetés

Beindult a korai hozzáférés a Play Áruházban



|

Egyszerűbb lett a béta állapotú applikációk és játékok kipróbálása.

Hirdetés

Májusban jelentette be a Google, hogy jelentősen könnyebbé teszik a Play Áruházban található, még fejlesztés alatt álló programokhoz való hozzáférést. A funkció időközben minden felhasználó számára elérhető lett, az alkalmazásban az Early Access (magyar verziónál Előzetes hozzáférés) opciót kell keresniük az érdeklődőknek.

Hirdetés

Az új menüpontban a Google által kiválasztott béta állapotú applikációkat és játékokat találhatjuk meg, letöltésük előtt azonban figyelmeztet a rendszer, hogy esetlegesen instabilak lehetnek. A két kategóriában, a Kiadatlan tartalmak, illetve a Fejlesztés alatt álló játékok között egyelőre kevés az elérhető elem, minőségükre azonban garancia lehet, hogy csak a cégóriás által jóváhagyott darabok kerülhetnek ide.

A letöltött appokat a Play Áruház Saját alkalmazások és játékok menüjén belül a Béta fülön találhatjuk meg, használni pedig a hagyományos módon tudjuk őket. Az Előzetes hozzáférés keretében elérhető programok között ingyenesek és fizetősek is előfordulnak, az alkalmazáson belüli vásárlások árai egyelőre azonban nem jelennek meg a tulajdonságok között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.