Hirdetés

Bejelentették a Windows Vista árát



|

Előbb az Amazonon, majd a Microsoft közleményében is szerepeltek az árak.

Hirdetés

Szeptember 5-én jelentette be a Microsoft a Vindows Vista árakat, egy héttel azután, hogy az online kiskereskedelmi partner Amazon közzé tette azokat weboldalán. Egyúttal kiterjesztette a tesztelői állományt 5 millió felhasználóra, felkészülőben a Vista kibocsátására, mely 2007 elején várható.



Az Egyesült Államokban 399 USD-t kérnek majd az izmos Ultimate, 299-et a Business, 239-et a Home Premium és 199-et a Home Basic kiadásért. Olcsóbb természetesen Windows XP-ről továbbfejleszteni, 259 USD az Ultimate, 199 USD a Home Premium és 99 USD a Home Basic változat. A Microsoft ajánlott és az Amazon közzétett árai -- egy alig egy dolláros eltéréstől eltekintve -- szinte teljesen megyegyeznek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.