Hirdetés

Belebukott a multi-GPU-s támogatásba a Batman: Arkham Knight



|

Egy fejlesztő szerint nem volt praktikus a multi-GPU-s támogatás.

Hirdetés

Továbbra is bizonytalan marad a PC-s játékosok élete, már amennyiben a Batman: Arkham Knightól van szó. A játéknak még mindig komoly gondjai vannak a multi-GPU-s támogatással, vagyis az SLI-vel és a CrossFire-rel. 

Hirdetés

Egy fejlesztő a Steam Community fórumon árulta el, hogy a multi-GPU-s támogatás túl nagy kockázat lenne a gamerek számára, ugyanis mindez új hibákat hozhatna létre, az egész így pedig már kicsit sem praktikus. 

A Batman: Arkham Knight PC-s kiadása tele volt hibákkal, amiért a fejlesztőnek végül le kellett vennie a polcokról a játékot. Azóta újra megjelent, de töretlen sikerről nem lehet beszélni. 

A fejlesztő szerint egyébként az elmúlt hónapokban együtt dolgoztak a videokártyák drivereiért felelős partnereikkel is. Ennek a végeredménye az lett, hogy még a legjobb esetben sem tudnának akkora teljesítménynövekedést felmutatni, ami megérhetné a kialakuló kockázatokat minden játékos számára. 

Ezért döntöttek úgy, hogy többé nem dolgoznak a multi-GPU-s támogatáson. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.